Beoordelingen van schoenen Beregina

Deel, alsjeblieft, echte beoordelingen.

Geïnteresseerd in leren schoenen: sandalen, schoenen

  • toon mijn naam niet (anoniem antwoord)
  • volg de antwoorden op deze vraag)

Populaire vragen!

  • vandaag
  • gisteren
  • 7 dagen
  • 30 dagen
  • Nu lezen!

    Charity!

    © KidStaff - gemakkelijk te kopen, gemakkelijk te verkopen!

    Geef advies, deel, vertel

    Gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruiksvoorwaarden.

    Schoenen TM Bereginya, recensies

    Meisjes, wie had deze TM-schoenen? Ik ben geïnteresseerd in leren schoenen, schoenen, schoenen, sandalen. Wat zeg je?)

    Gepubliceerd op 19 december 2015, 15:43

    41 opmerkingen

    Oksana007 19 december 2015, 15:49

    Irina, voor deze winter heeft mijn dochter TM "Bereginya" -laarzen gekocht.
    Erg blij!
    Hoogwaardige, duurzame buitenzool, de laarzen zijn gestikt, de lijnen zijn netjes, het leer is van hoge kwaliteit, de laarzen zijn licht en comfortabel.

    irriskka 19 december 2015, 15:52

    Bedankt. Ik zag hun schoenen in de winkel, ze zien er goed uit, maar in een sok is het interessant.

    Oksana007 19 december 2015, 15:54

    Mijn dochter zegt dat haar benen comfortabel zijn :-)

    irriskka 19 december 2015, 15:55

    Foxya 19 december 2015, 15:57

    We hebben instappers. In het winkelcentrum in de buurt van Bill on Darnitsa genomen. En er zijn geen sporen van sokken - alles is goed! En verkopers zijn daar vreselijk incompetent: (

    irriskka 19 december 2015, 16:20

    Daar en wij hebben gekeken. Ik hield ook niet van de verkoper, ik stond zelfs op en bood geen hulp, maar ik begroette door gebalde tanden. Maar dit is het belangrijkste dat de schoenen goed waren)))

    NEMO1 19 december 2015, 16:01

    We hebben niet gedragen, maar ik herinner me dat Julia Lapich heel goed over hen sprak

    irriskka 19 december 2015, 16:21

    Bedankt. Brak door de club, veel beoordelingen over slippers)

    Lapich 19 december 2015, 17:08 uur

    Ik draag ze zelf en het kind in het eerste jaar gekocht, maar toen paste hij niet, het been is smal, en ze zijn completer. Alleen schubben en pantoffels werden genomen. Ik heb mijn schoenen van suède, demi-season, 3-4 jaar, dat wil zeggen ongeveer 6-8 seizoenen. Ze verkeren in goede staat, pas bij één begin begon de zool in het gebied van de sok af te vallen (ik ben nog steeds degene die spokes, misschien blies hij zichzelf op en het viel vaak in de regen).
    En ik draag nog steeds ballet flats, ik nam ze op een dag met schoenen.
    Alle schoenen kwaliteit, alleen leer, suede en nubuck, geen kunstleer. Stijve ruggen, skidator. Over het algemeen raad ik aan en onze orthopedist aanbevolen.

    irriskka 19 december 2015, 18:49

    Bedankt!)
    Hier hou ik echt van dat de hele huid, dan zullen we nemen)

    Anuta80 19 december 2015, 16:27

    Ik kocht dit jaar de oudste voor de school - de herfst toegeschreven, en geen klachten, hoge kwaliteit, comfortabel

    irriskka 19 december 2015, 18:50

    muza2307 december 19 2015, 16:32

    Mijn dochter draagt ​​een comfortabele pantoffel, licht, comfortabel, het been zweet niet

    irriskka 19 december 2015, 18:50

    Bedankt. Over slippers die ik ken, we droegen, goed

    NIrina 19 december 2015, 16:32

    we hebben mocassins, herfst perfect toegeschreven en tuin slippers zijn over het algemeen uitstekend

    irriskka 19 december 2015, 18:50

    Natasha1979 19 december 2015, 16:33 uur

    Winter nam die winter, hield niet van! Goed gedaan, maar je voeten waren voor altijd nat in de winter! Dagelijks gedroogd! In de sneeuw heb je anderen nodig. Persoonlijk, mijn mening.

    irriskka 19 december 2015, 18:51

    Bedankt. Misschien vanwege de loopband of als je een heet kind hebt)

    Natasha1979 19 december 2015, 23:25 uur

    Het kind is niet heet, maar andersom. En de schoenen werden nat, dus de benen waren koud totdat anderen het kind kochten. Hoewel de conditie na het seizoen erg goed was, zelfs erg. Maar ik besloot dat ik dit merk niet meer zou gebruiken voor de winter.

    irriskka 19 december 2015, 23:50 uur

    Bedankt, ik zal het weten

    Spring_in_O 19 december 2015, 16:34

    Boules mokasini, winterlaarzen, zo goed als klasna!)

    irriskka 19 december 2015, 18:51

    Elenn 19 december 2015, 16:35 uur

    We hebben dit jaar onze dochter voor het eerst naar school gebracht. De warme herfst droeg de eerste helft van de dag dagelijks, nu alleen op school, als vervanging. Zo min als, en er lijken geen specifieke klachten te zijn. Nu zal ik proberen een onderwerp te poten en een thema te maken voor diegenen die geïnteresseerd zijn in hoe de schoenen worden gedragen.

    irriskka 19 december 2015, 21:53 uur

    Elenn 19 december 2015 23:46

    Helemaal niet. Dit is waar ik http://www.kidstaff.com.ua/tema-12810083.html voor nam

    irriskka 19 december 2015, 23:52

    luckymam 19 december 2015, 16:43

    Er waren makasin, och.onvili licht en schattig.

    irriskka 19 december 2015, 18:51

    Enot_ 19 december 2015, 16:50 uur

    Er waren sandalen en demi-boots (met een dolfijn zoals), de zool is zacht, het been zweet niet. Tevreden.

    irriskka 19 december 2015, 18:52

    Goh, bedankt. Het is belangrijk dat de voet niet zweet)

    vikarkgalka 13 november, 2017, 09:06

    Zeg iemand buley sandalen orthopedisch vliegtuig, de achtergrond van goede stevigheid, lijkt kleverige shredko rush?

    En we hebben Tsjechen van dit merk - de enigen die bij ons breed been passen. De kwaliteit van eventuele klachten!

    irriskka 19 december 2015, 18:52

    Tatya 19 december 2015, 18:53 uur

    Mijn dochter had moccasins, heel zacht en licht.Sokken zijn bijna onzichtbaar (je kunt mijn gebruikte foto's van de verkoper zien)

    irriskka 19 december 2015, 20:04

    Bedankt, maar we hebben schoenen of een sneaker nodig

    Tatya 20 december 2015 10:41

    Ik denk dat ze niet slechter gedragen worden))) In Kuma-laarzen is ze erg tevreden.

    Julia 19 december 2015, 23:18 uur

    Ik hou echt van hun hele bereik. Was in de winkel van de fabriek, zou waarschijnlijk alles hebben gekocht. De kwaliteit is goed. Ik ben ook blij dat ik ze 5 minuten van mijn huis bewaar.

    irriskka 19 december 2015, 23:52

    )))) Ja, er zijn veel interessante dingen in de winkel) bedankt

    vikarkgalka 13 november, 2017, 09:07 uur

    En hto sandalen orthopedisch kopen, yak rush?

    Bereginya schoenen beoordelingen

    Hallo, lieve mama's en papa's

    Misschien kochten iemand zijn kinderschoenen schoenen Chernihiv schoenenfabriek "Bereginya", welke recensies? hoe versleten?

    waar in Khar'kov ik niet weet, bracht mijn moeder ons uit Chernigov

    in Kharkov was ik op zoek naar deze schoen, ik heb hem niet gevonden. We dragen ook Russische Flamingo-schoenen, ik ben tevreden. Warme kleding, we zullen Bereginya-laarzen kleden en ze vergelijken met Flamingo.

    maar ik hou niet van, in hen begint het voetje af te pellen en verplettert het been. Ik kocht het twee keer en ik kwam twee keer tot de conclusie dat het het geld was dat werd weggegooid. Ik koop de hele tijd zetpuly, nu hier heb ik supergiru makasiki-slippers gekocht. Zeer tevreden met supergames. Supergames zijn veel eenvoudiger dan Zetpool.

    mijn dochter is 3 jaar en 3 maanden oud, en we hebben pantoffels al fatsoenlijk overgedragen.

    Forum voor moeders en vaders van Poltava

    Orthopedische schoenen

    • zoals
    • Hou niet van
    Helga 08 mei 2012

    Het spijt me dat ik te laat antwoord, net nu zag ik je bericht. Ik denk dat het mogelijk is om naar de orthopedist te komen voor onderzoek, maar het is beter om te bellen, ontdek het zeker (tel. 611-042).
    En nog beter, het kind keek Oleinik in het ziekenhuis op Levada.

    Heel erg bedankt. Zelfs op vrijdag hebben we ingestemd met Oleinik. Het is mogelijk in lichku, hoeveel dank je hebt betaald

    • zoals
    • Hou niet van
    Op 8 mei 2012

    Heel erg bedankt. Zelfs op vrijdag hebben we ingestemd met Oleinik. Het is mogelijk in lichku, hoeveel dank je hebt betaald

    50 UAH voor overleg

    • zoals
    • Hou niet van
    vivita 08 mei 2012

    Vika, en de richting uit de kliniek nu niet nodig? Ik herinner me, ongeveer 3 jaar geleden, een orthopedist van een half gegeven richting. Daar zijn we eigenlijk niet gekomen.

    De dokter heeft ons een formulier gegeven waarin wordt aangegeven welk type binnenzool we nodig hebben. U kunt Aibolit bellen, raadplegen. (tel. 611-042).

    • zoals
    • Hou niet van
    vivita 08 mei 2012

    50 UAH voor overleg

    • zoals
    • Hou niet van
    Natalina 14 mei 2012

    Koopt iemand Tashi Orto of Bereginu?


    We kopen Tashi - zeer tevreden. Het helpt ons echt en onze X heeft zichzelf praktisch gecorrigeerd, zoals de orthopedist ons heeft verteld - resterende effecten

    • zoals
    • Hou niet van
    lena81 14 mei 2012

    We kopen Tashi - zeer tevreden. Het helpt ons echt en onze X heeft zichzelf praktisch gecorrigeerd, zoals de orthopedist ons heeft verteld - resterende effecten

    Ik kocht in het najaar kleine schoenen bijna toevallig, toonde een orthopedist - hij was heel blij met de schoenen, maar nu kan ik de maat niet vinden, ik heb de juiste sandalen nodig voor de sandalen of de boodschappen. Kapets gemakkelijk!

    En ik was ook verbaasd waarom hun schoenen het eens waren om elke kleur aan te nemen - als alleen de mod nodig was.

    • zoals
    • Hou niet van
    vivita 14 mei 2012

    We kopen Tashi - zeer tevreden. Het helpt ons echt en onze X heeft zichzelf praktisch gecorrigeerd, zoals de orthopedist ons heeft verteld - resterende effecten

    Vertel me alsjeblieft, waar heb je deze schoenen gekocht, de geschatte prijs? We zouden iets ophalen voor de zomer, en dan lopen in sandalen met een orthopedische binnenzool is heet.

    • zoals
    • Hou niet van
    lena81 14 mei 2012

    Vertel me alsjeblieft, waar heb je deze schoenen gekocht, de geschatte prijs? We zouden iets ophalen voor de zomer, en dan lopen in sandalen met een orthopedische binnenzool is heet.

    MAAR - Ik belde ze, verduidelijkte de kleur, ze maten de binnenzool en bestelden de zending. Dat wil zeggen, alles aan de telefoon beslist. Toen ik aan het betalen was, maakte ik me zorgen over het niet gegooid worden, omdat er geld op mijn gezicht lag. En ik had geen documenten ter bevestiging, zelfs geen e-mail. Maar alles is normaal.

    Ook - er is goedkoper op Kidstaff, maar de keuze met maten en modellen is erger.

    • zoals
    • Hou niet van
    Natalina 18 mei 2012

    Ik kocht in het najaar kleine schoenen bijna toevallig, toonde een orthopedist - hij was heel blij met de schoenen, maar nu kan ik de maat niet vinden. Ik heb de juiste sandalen nodig voor de sandalen of de boodschappen. Kapets gemakkelijk!

    En ik was ook verbaasd waarom hun schoenen het eens waren om elke kleur aan te nemen - als alleen de mod nodig was.


    Ik ben het volledig met Lena eens! Het is heel problematisch om te vinden, ik heb nog nooit ergens in Poltava gezien, ik was er al heel lang naar op zoek. Familieleden uit Moskou werden 2 keer naar ons gebracht en ook, op zijn minst welk model om te kopen - de binnenzool werd gemeten

    • zoals
    • Hou niet van
    Optimist 07 juli 2014

    Heeft iemand Woopy Orthopedic in Poltava (Woopy Orthopedic) ontmoet? Je moet tussen twee maten kiezen voordat je bestelt, zodat je been niet bungelt / struikelt en morgen niet groeit.

    • zoals
    • Hou niet van
    Sokol 12 maart 2015

    Wij dragen orthopedische schoenen voor 4 jaar. wat gewoon niet geprobeerd heeft. Natuurlijk, in Poltava is het probleem om te kopen. Het is praktisch onmogelijk om te meten, in Aibolit - onder de bestelling, in de SEC van Kiev - onder de bestelling, en de prijzen zijn twee keer hoger dan op het internet. Waarom dan teveel betalen? Het laatste paar dat we hebben gekozen op de site http://olvi.org.ua/ is de mogelijkheid van retourneren en ruilen, allemaal hetzelfde zonder te proberen te kopen.

    We kozen voor sandalen voor 850 UAH, hetzelfde voor de bestelling die we hebben in Medlife - 1050, in het winkelcentrum van Kiev - 1400 UAH, (dat wil zeggen, ze bestellen hetzelfde !! !! er is niets beschikbaar.) Ik deel gewoon informatie, misschien iemand ook nuttig.

    • zoals
    • Hou niet van
    sk1zka 12 maart 2015

    Heeft iemand Woopy Orthopedic in Poltava (Woopy Orthopedic) ontmoet? Je moet tussen twee maten kiezen voordat je bestelt, zodat je been niet bungelt / struikelt en morgen niet groeit.

    in het winkelcentrum op Sjevtsjenko, was de 1e verdieping Wuppi, maar de verkopers zijn er zulke. Fe, op zichzelf, is niet wat hun schoenen kunnen.


    Bericht is bewerktSk1zka: 12 maart 2015 - 18:14

    • zoals
    • Hou niet van
    lana77 12 maart 2015

    in het winkelcentrum op Sjevtsjenko, was de 1e verdieping Wuppi, maar de verkopers zijn er zulke. Fe, op zichzelf, is niet wat hun schoenen kunnen.

    Oh, het klopt dat de verkopers daar vreselijk zijn. Ze maten één schoen, vroegen om een ​​ander model, dus ze hoorden in antwoord: "dat ze moeten worden gemeten, ze zijn allemaal hetzelfde!"

    JV-schoenen TM Bereginya voor jongens en meisjes.

    Bericht [Pagina 1 van 1]

    1 JV-schoenen TM Bereginya voor jongens en meisjes. op vrijdag 20 februari 2015, 13:52 uur

    Zabava-33

    JV-schoenen TM "BEREGINYA" - Oekraïne voor jongens, meisjes.
    Chernihiv schoenenfabriek "Bereginya" - de leider in de productie van kinderschoenen in Oekraïne. [U moet geregistreerd en verbonden zijn om deze link te zien] op de website niet alle producten (zie het album).


    De collectie bevat schoenen: schoenen, schoenen, sandalen, orthopedie voor kinderen en schoenen voor volwassenen.
    Alle schoenen zijn exclusief gemaakt van kwaliteitsleer.
    De huid is erg zacht. Er zijn speciale orthopedische modellen.

    JV-voorwaarden:
    - Ik wissel het model in wanneer ik één maat verzamel.
    - Het tarief van de joint venture is 10%, voor deegschoenen + 10 UAH voor een paar (1% bij overdracht naar een leverancier + verzending, inclusief).
    - 100% vooruitbetaling op PrivatBank-kaart.
    - Na het verzenden van de bestelling naar de leverancier, accepteer ik de annulering van de reservering niet;
    - Kies opzettelijk de grootte en kleur, kleuren leven een beetje helderder dan in de catalogus;
    - na het verzenden en bevestigen van de beschikbaarheid van goederen in voorraad, informeer ik over de betaling (wees voorbereid op betaling) en verzend de bestelling;
    - Er is geen uitwisseling en geen terugkeer. Daarom accepteer ik geen claims in het geval van een ongeschikte maat, ik zal helpen om schoenen te implementeren.


    - Geef bij het bestellen het model (artikel), de kleur, de maat, uw telefoon op.
    - na betaling, vergeet niet om de naam, het tijdstip van betaling, het bedrag te vertellen.

    Laatst bewerkt door Zabava-33 (zondag 22 februari 2015, 15:02), in totaal zes keer bewerkt (a)

    Bereginya schoenen beoordelingen

    Beste moeders! Ik breng uw schoenen onder de aandacht van onze lokale fabrikant Prat "Chernigivska vzuttyva factory" BEREGINIA "
    http://beregynya.com.ua/

    Nieuwe prijzen getekend voor orthopedie. Op de andere modellen lay-out van de prijs.

    Wie heeft onze binnenlandse producent nog niet ontdekt - ik raad het op overtuigende wijze AANBEVOLEN

    Bereginya is een orthopedisch schoeisel voor kinderen dat voldoet aan alle internationale kwaliteitsnormen, waarbij revalidatie-efficiëntie en esthetische aantrekkingskracht worden gecombineerd. De productie van schoenen bevindt zich in een fabriek die orthopedische schoenen produceert voor consumenten uit de Verenigde Staten, Canada en West-Europese landen, wat de sleutel is tot de kwaliteit van goederen.

    Deze schoen wordt zowel voor het voorkomen van platvoeten als voor de behandeling van voetafwijkingen gebruikt.
    Als medische schoen wordt het gebruikt voor het dragen door kinderen met longitudinale en transversale platvoeten, met plat-valgus misvorming van de voeten, evenals X-vormige vervorming van de benen.

    materialen:
    Orthopedische schoenen hebben een bijzonder harde en langwerpige hiel,
    Thomas's hak met een schokdemperzone, die het lopen verzacht.
    De schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig leer en hebben maximale fixatie.
    Enig materiaal - thermoplastisch elastomeer.

    Het doel van de joint venture: inkopen tegen groothandelsprijzen en besparen bij levering
    Collectie: tot 450 UAH = 15%, vanaf 450 UAH inclusief = 13%, van 700 UAH = 12%
    Maat: 6-8 paar van alle modellen en maten
    Betalingsvoorwaarden: 100% op de PB-kaart
    Retourneren en ruilen: in geval van een huwelijk
    Levertijd: indien beschikbaar in voorraad 3 dagen vanaf de datum van betaling
    Distributies: op Metallurgov, in overeenstemming over Cosmos

    We herinneren ons dat de joint venture niet alleen een kans is om goedkoper te kopen, maar ook een zeker risico dat er een verkeerde kleur zal zijn (bijvoorbeeld grijs in plaats van blauw), of niet om te raden met de grootte. Als je niet in de maat past, zal ik helpen verkopen.

    Orthopedische schoenen
    Bij Bereginya-schoenen wordt het corrigerende effect bereikt door:
    • Dubbelzijdige stijve baretten die de enkel in een rechtopstaande positie houden en de hiel van de voet tegen valgusafwijking houden
    • Thomas Heel
    • Orthopedische binnenzool: de hechtdraadsteun heeft een nest voor de plaatsing van de hielen, een dwarse en longitudinale boog van de voetcorrector

    2506 p18-22 = 500grn, 0802 p23-26, = 500grn, 0906 p27-31 = 570grn, 1511 p31-36 = 620grn

    2605 R18-22 = 550 UAH, 1405 R23-26 = 550 UAH, 0615 R27-30 = 576 UAH

    2713 18-22r = 588 UAH, 1113 23-26r = 588 UAH, 1313 27-31 = 644 UAH, 2113 32-36r = 678 UAH

    Je kunt ook alles wat je leuk vindt op de website van het bedrijf bestellen.
    PRODUCT:

    Winkel beoordelingen

    Hallo, ik ben heel blij dat ik deze ster heb gekocht, ik heb lang gewacht, een hele maand, maar de kwaliteit voldeed aan alle verwachtingen, het werk was perfect gedaan. Bedankt voor je harde werk.

    Dankzij de meester is de kwaliteit van het werk bevredigd, de levering is erg snel.

    De meester is goed, sociaal. Het product past bij de beschrijving. De bestelling is zeer tevreden!

    Heel erg bedankt! alles was op tijd klaar, ik werd op de hoogte gehouden van het stadium waarin het product zich bevindt, het is leuk! Kwaliteit en mooi! Ik raad aan.

    Ik bestelde een ankh van een niet-standaard formaat. Meester alles uitgevoerd op vijf plus. Leuk om te praten, werk snel gedaan. Heel erg bedankt !!

    Uitstekend product en stiptheid in de productie en levering. Bedankt!

    Olga, heel erg bedankt! Ik hield van de hanger! Mooi en kwalitatief hoogstaand werk! Meester is een positieve en aangename persoon) adviseer ik.

    Kruis heel veel. Bedankt voor je werk, communicatie en snelle levering)))

    Bedankt, geweldig werk.

    Heel erg bedankt aan de meester, geweldige kwaliteit !!

    Goede kwaliteit. Ik ben tevreden met iedereen.

    Heel erg bedankt. Uitstekend werk, het kruis is gemaakt op het hoogste niveau, nogmaals bedankt.

    Prachtige hanger! Snelle bestelling, uitstekende verpakking, attente houding ten opzichte van klanten. Ik ben erg blij dat ik in je winkel heb gekeken.

    De kwaliteit van het product op een hoog niveau. De levering is snel. Hartelijk dank aan de meester voor zijn creatieve meesterwerken!

    Bedankt voor de snelle respons, efficiëntie en uitstekend werk. Opschorting gekocht als een geschenk. Feestvarken leuk gevonden. En dit is het belangrijkste! Creatief succes en welvaart "Beregin". Met vriendelijke groet, Irina.

    Bedankt voor het amulet. Ik hield echt van de techniek van prestaties, kwaliteit. Leuk om te dragen, gelukkig. Bedankt.

    Bedankt. Alles is geweldig! Ik vond het echt leuk.

    Bedankt voor de prachtige vering, werk op hoogte. Ik ben tevreden

    De bestelling is door mij geannuleerd vanwege de lange productie.
    De bestelling werd in een kortere tijd door een andere meester gemaakt en goedkoper.
    Meester Bereginya reageerde niet op het bericht over de annulering van de bestelling. Bovendien wordt het afwijzingsbericht gegeven uit de correspondentie met de meester.

    Bereginya Medical Center

    2.7 5 - je kunt leven

    Slechts 10 beoordelingen van hen - 5
    5 positief
    negatief
    Ga naar de website

    Anastasia (gast) 31 mei 2018

    Ik laat een zeer negatieve recensie achter, met wrok en woede.
    Ik tekende voor 31/05/18 om 09:15 uur bij Liholai PA, kwam 15 minuten eerder, de tijd van de receptie regende en de dokter was er toen niet.
    Vragen aan de beheerder, of het is niet duidelijk wie het was achter de receptie van de beheerder, zonder een badjas en een badge, en in een spijkerbroek en een t-shirt in de instelling van Honey. Ik kreeg zo'n antwoord dat ik niet kan weten. Normaal gesproken, ik heb een vraag waarom ik mijn tijd verspilde, eerder ging? Waarom opschrijven als je niet adequaat kunt dienen? Jammer! Ik adviseer je niet, omdat ik het heb ontmoet en zal uitgeven, zoals de campagne en Honey Services. geen kwaliteit!

    Was de beoordeling nuttig? Ja (6)

    Catherine (gast) 15 maart 2018

    En waar zulke positieve recensies. Ik ben gewoon verbaasd. Dit is je superarts Catherine op echografie. Er is mij verteld dat ik moet 'ruiken' dat ik zwanger ben. En ik ben geen meisje van 18 jaar. Geslaagd voor interesse re Uzi van een andere arts. en ze antwoordde me dat ze me wilden ontbinden voor geld, of dat de dokter blind was zonder ervaring.

    Was de beoordeling nuttig? Ja (3)

    Valentijn (gast) 5 maart 2018

    Ik kan mijn dankbaarheid niet uiten aan de dokter met een hoofdletter Glazova Ekaterina Vasilyevna! Ik ging door verschillende artsen in Kiev en in staats- en privéziekenhuizen, maar alleen Ekaterina Vasilyevna heeft me geholpen bij mijn probleem en als gevolg daarvan heb ik de grootste vreugde in mijn leven - mijn baby! Als er meer van zulke artsen in ons land zouden zijn en mensen gelukkig zouden zijn!

    Was de beoordeling nuttig? Ja (3)

    Maart (Gast) 5 maart 2018

    Ik ken de kliniek sinds de opening. zeer comfortabel, vriendelijk personeel en gunstige locatie. Ik word gadegeslagen door een goede dokter Glazovaya Ekaterina en ik hoop dat ze nu jarenlang mijn dokter zal zijn))) ze heeft een gezonde dochter geholpen geboren te worden, nu zullen we terugkomen voor mijn zoontje.

    Was de beoordeling nuttig? Ja (4)

    wordt gegeven (Gast) 17 februari 2018

    De prijzen die hier werden geuit waren bijna hetzelfde voor mij, maar ik zat hier niet in de rij en liep rond in de kamers, het personeel was vriendelijk en de artsen waren ook professionals

    Was de beoordeling nuttig? Ja (3)

    Lana (gast) 1 februari 2018

    Solide geld op te pompen, de prijzen zijn te hoog. Maar wie met het geld op de achterpoten voor hen springt, draalt steeds meer de groten.

    Was de beoordeling nuttig? Ja (2)

    Tatjana (gast) 25 oktober 2017

    Goede avond Ik wil me aansluiten bij mijn positieve verhaal. Zavdyaki nakedleglivost, professionaliteit, kennis en liefde voor haar robots Katerina Vasilyvna Glazova, vryatuvala my vagnit. Ik ben op elk moment een fan van de hele profeet voor de robot, voor de postmaster en de maffia.
    De meisjes zijn super vrienden, gehoorzaamheid aan hun eigen woorden, zorg dat ze gelukkig en gelukkig zijn. Ik heb mezelf geneukt tot Katerini Vasylivni. Ik raad aan. Ik zal zpertati en nadali.

    Was de beoordeling nuttig? Ja (3)

    Karina (gast) 27 september 2017

    Persoonlijk vond ik de kliniek geweldig!

    Het personeel is beleefd, de artsen zijn geletterd. Een volledig dienstenpakket ontvangen, alle vragen die mij interesseren opgehelderd, wat anders te eisen?

    Ja, de behandeling is niet gratis, maar ze behandelen met begrip
    Blij met mijn bezoek.
    Ik zal doorgaan met doorgaan

    Was de beoordeling nuttig? Ja (4)

    Gast (gast) 11 september 2017

    Weet je zeker dat de kliniek je zal redden? Ik hield de regionale tot 23 weken totdat de superdokter daar kroop om een ​​ring op de baarmoeder te zetten, bracht de infectie, uiteindelijk leefde ze nauwelijks, dankzij de dokters die nu de zenuwen moet behandelen

    Was de beoordeling nuttig? Ja (3)

    hert (gast) 8 september 2017

    Is geslaagd voor de analyse, de prijs is te hoog voor 110 UAH, het resultaat is om meer dan een week te wachten, wanneer in het blauwe of andere laboratorium 3 dagen en veel goedkoper. Aanvankelijk gaven ze een prijs op, en wanneer ze op een hoger tijdstip werden berekend.

    Was de beoordeling nuttig? Ja (13)

    Kwaliteit lederen orthopedische schoenen "Bereginya". Te koop! Black Friday!

    Je kinderen verdienen het beste!

    "Bereginya" produceert moderne schoenen alleen van natuurlijke hoogwaardige materialen van binnen- en buitenlandse fabrikanten: zacht leer, suède, nubuck; hypoallergeen textiel en vlas. De producten voldoen aan alle eisen van de nationale sanitaire en epidemiologische expertise, wat wordt bevestigd door het ISO 9001-kwaliteitscertificaat. Kwaliteitscontrole vindt plaats in alle stadia van de productie.

    Alle schoenen zijn leer, in alle kindermodellen is er een wreef.

    Videobeoordeling van Bereginya-schoenen op YouTube:

    Bestel de bestelling via de knop om te bestellen, hierin laten we het artikel van het model dat u bevalt, de maat, de gewenste lengte van de binnenzool en een telefoonnummer voor snelle communicatie.

    Betaling - op de kaart Privat Bank, binnen één dag na bevestiging door de orderbeheerder.

    Verzenden - Nieuwe e-mail (op kosten van de ontvanger)

    Transportbedrijf SAT gratis verzenden!

    Er is geen retour en uitwisseling, aangezien ik schoenen in de groothandel koop, benader de aankoop op een verantwoorde manier.

    Schoeisel voor kinderen en volwassenen BEER, Oekraïne. Gesloten!

    Ik open de aankoop van uitstekende schoenen van leer en textiel. Productie Chernihiv, fabriek in BEREGINIË.

    Prat "Chernigivska vzuttєva factory" BEREGINYA "- de leider van het virobnittva-kind vzuttya in Oekraïne.

    Pіdpriєmstvo viroblyaє Suchasnyj VZUTTYA іz natuurlijke materіalіv voor dіtey rіznogo vіku op OAO Alle Pori rock en takozh zhіnoche i cholovіche textiel dat shkіrne, yak domashnє kіmnatne dat VZUTTYA dorozhnє dus ik VZUTTYA voor virobnichih die gospodarchih vereisen van bedrijven i organіzatsіy legkoї, pererobnoї, elektrotehnіchnoї, Farmaceutica en andere takken van de industriële, medische, sociale en een aantal hypotheken, en ook voor degenen die in robots wonen in stadstuinen. Vidpovіda є brengen naar de vimogam van regelgevingsdocumenten en producten, net als de bureaucratische certificering, zijn gecertificeerd door burgercertificaten.

    http://beregynya.com.ua/index.php site Verlossing alleen door overspanningen!

    Foto's uit de collecties op de site

    ORG 17% + verzending voor mij Ik deel helemaal.


Artikelen Over Ontharen